Anna & Frida

En blogg om livet som småbarnsförälder med allt vad det innebär.
Vi är två mammor med just små barn som kommer att dela på ansvaret för att ord kommer på pränt på den här sidan. Skratt och gråt, allvarligt och allmänt struntprat utlovas.

Pass, check! Vaccination, check!

Kategori: Allmänt

Ja nu börjar delarna falla på plats för vår planerade resa till solen. Resan är betald. Alla pass är fixade och hämtade utom mitt, måste fixa det i veckan. Våra vaccinationssprutor är tagna, inte helt utan fight när det gäller sonen tyvärr. Inventering är gjord vad gäller sommarkläderna, och där konstaterades det att viss mån av komplettering måste göras. 
Nu börjar funderingarna landa på solskydd, vad ska man ha? Hur hög skyddsfaktor bör vi använda och vilka märken rekomenderas? Ja frågorna är många när det kommer till detta, vi är ju inte dom som är ute och reser så ofta, och den svenska solen kan vi, men hur är det med solen i Turkiet? Ja ja jag vet att solen är densamma vart vi än befinner oss, men hur stark är den i Turkiet om man jämför med hemma....
 
Hur som helst så ser hela familjen fram emot detta event, även om det finns ett visst mått av osäkerhet för hur det ska går för mormor här hemma med lillasyster, men det ska nog gå bra det med!
 
 
 
/Linda

Kommentarer


Kommentera inlägget här: