Anna & Frida

En blogg om livet som småbarnsförälder med allt vad det innebär.
Vi är två mammor med just små barn som kommer att dela på ansvaret för att ord kommer på pränt på den här sidan. Skratt och gråt, allvarligt och allmänt struntprat utlovas.

Vikten

Kategori: Allmänt

Förra vägeningen för Frida planade viktkurvan ut. Vi fick därför komma en extra gång. Inte heller nu hade kurvan vänt uppåt igen :-( så vi får kämpa på med lite extra mellanmål och ökat energiinnehåll i måltiderna som spetsas med olja. 
 
Heja Frida! Snart vänder det nog. 
 
//Karin

Babyboom bland vänner

Kategori: Allmänt

Frida kommer få många lekkamrater 
I höst väntar vi på att 4 av mina vänner låter nytt liv titta ut :-) Spännande! 
 
//Karin

Pustar ut

Kategori: Allmänt

Sommaren har hittills gått i en rasande fart. Vi har hunnit med en weekend i Göteborg och firat min 30-års dag! Känns ju faktiskt helt ok att kliva över strecket. 
Nu äntligen känns det som att man kan pusta ut lite efter kalasandet så denna veckan ska vi väl pula lite här hemma och bara ta det lugnt! 
 
//Karin

Skor

Kategori: Allmänt

Frida älskar att stå och balansera på sina små söta fötter och med finare väder spenderar vi allt mer tid utomhus. Det kräver ju skor kan man tycka så häromdagen så åkte vi in till stan för att spendera lite pengar och köpa skor. Men inte någonstans på city fanns vad jag sökte. De stora kedjorna som säljer barnkläder har endast babyskor med mjuk sula, estetiska skor som kanske kan fungera som en extra strumpa men absolut inte till det som jag avser. Skobutikerna satsar visst inte på barnskor överhuvudtaget. 
Vi fick snopet åka hem igen. Med hopp om att det finns fina barnskor med sula på det stora köpcentret. 
 
//Karin