Anna & Frida

En blogg om livet som småbarnsförälder med allt vad det innebär.
Vi är två mammor med just små barn som kommer att dela på ansvaret för att ord kommer på pränt på den här sidan. Skratt och gråt, allvarligt och allmänt struntprat utlovas.

Turkiet, here we come!!

Kategori: Allmänt

Då var resan till Side, Turkiet bokad! Det var inte igår som vår familj åkte iväg på  någon resa om man säger så, så nu är det verkligen dags. I Maj bär det av för alla utom lillasyster i familjen som ska få roa sig tillsammans med mormor under veckan som vi övriga är borta. Efter lite resonerande fram och tillbaka så kom vi fram till att hon inte skulle få följa med, vi kommer att lägga fokus på storebror den här gången istället så att han får lite mer av vår tid än vad som hinns med på hemmaplan med alla vardagssysslor, skola och jobb.
Det ska bli underbart att få komma iväg i alla fall och 25 grader varmt känns otroligt lockande när snön yr runt husknuten och det är -5 ute.
 
/Linda

Svinkallt!!

Kategori: Allmänt

Hua, efter en promenad ner till skolan med lillan i vagnen för att hämta hem storebror så fryser jag ända in i märgen. Det är endast -3 grader ute, men blåser snålblåst och det känns som att det är -15 istället. Detta med att det blåser ser jag som den enda nackdelen med Kalmar. Eftersom jag ursprungligen kommer från Gästrikland så är jag i alla fall lite van med kyla och snö, men denna blåst gör ju att det blir så in i bomben kallt och rått. Inte behagligt alls!!
Så nu har jag gnällt lite =)
I övrigt så har helgen gått i snuvans tecken, både för lillan och för mig, men nu är vi på bättringsvägen som tur är. Hur gör ni andra när era små är förkylda, har ni några husmorsknep?
Här blir det mest snorsug, panodil och en massa näsdukar....känns ju så jobbigt att inte kunna hjälpa till mer när dom är så små.
 
/Linda

Trevlig lördag

Kategori: Allmänt

Denna lördag spenderades i goda vänners lag. Trevligt sällskap och god mat gör gott för både kropp och själ =) Nu har barnen somnat och både jag och mannen landat i varsin soffa, rätt så nöjda med tillvaron. Trevlig kväll!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.