Anna & Frida

En blogg om livet som småbarnsförälder med allt vad det innebär.
Vi är två mammor med just små barn som kommer att dela på ansvaret för att ord kommer på pränt på den här sidan. Skratt och gråt, allvarligt och allmänt struntprat utlovas.

Sanna goda vänner

Kategori: Allmänt

Idag får vi äntligen beslök av våra kära vänner från Oskarshamn. Vi träffas allt för sällan men när vi ses är det som att vi sågs igår. Det är skönt med sådan människor. Ikväll blir det god mat, snack och mys-mycket att ta igen 😊

//Karin 

Advent

Kategori: Allmänt

Snart snart snart kommer den tid som jag älskar mest av allt. Man får tända upp med lampor och ljus och grunna på vad för innehåll i ett paket som kan göra mina nära och kära extra glada. 
Iår blir det nog många paket från litenleker.se 😊 jag har ju blivit grymt sugen på flera av sakerna när jag suttit tillsammans med Linda och jobbat med produkterna. 
 Till detta kommer bak och mysiga glöggträffar och så får man ju äta godis lite när man vill, eller hur 😊. Jag säger hej och välkommen till vintern! 

//Karin 

Ansiktsbehandling

Kategori: Allmänt

Tid till att ta hand om sig själv det har jag inte mycket men idag ska jag utnyttja ett presentkort som jag fick på min födelsedag och få en ansiktsbehandling- oh så skönt! 

//Karin 

1-års spruta

Kategori: Allmänt

Vår sprudlande glada tjej som nu har gått stadigt i 2 veckor fick sina sprutor som hör till 1 år igår och hon blev kinkigare än kinkigast. Tror dessvärre att biverkningarna har adderats till tandtillväxt så under ett dygn har Frida inte velat stå, gå eller ens sitta för sig själv. Till det har hon inte ätit utan levt på flytande föda. Men idag efter lunch kom vändningen. F gick igen och var glad. 

//Karin 

Litenleker.se

Kategori: Allmänt

www.litenleker.se
Så heter vår nya leksaksbutik på nätet. Ta er gärna en titt och kanske hitta julklapparna till barn och barnbarn. 

//Linda 

Feber

Kategori: Allmänt

Nu har lilla Anna haft feber och hosta i en vecka. Stackarn har det jobbigt. Troligen influensan som drabbat henne samt att hon fått biverkningar från MPR-vaccinationen på köpet med nässelutslag och hög feber. Så idag blir det ännu ett besök hos läkaren för att kolla henne. Vi var där i veckan med och fick Ventoline utskrivet för hostan. Men nu måste hon få bli pigg igen. För det märks att det tagit på hennes krafter. Usch vad jobbigt det är att inte kunna hjälpa dom små mer när dom är sjuka! 
//Linda 

Nya möjligheter

Kategori: Allmänt

Livet som arbetslös närmar sig med stormsteg, nu är det bara 4 veckor kvar på min anställning som arbetsledare. Vad ska hända sen tro? Jobbsökandet går lite trögt , eller i alla fall delen där jag blir erbjuden jobb. Söker gör jag för fullt....
Men i samma veva som en dörr stängs så öppnar sig andra möjligheter i livet. Det är nu dags att avslöja en liten hemlighet som jobbats med ett tag nu. 
Vi, Karin och jag och en till ska starta en webshop. Den kommer att komma ut nu i dagarna, men vi kan i alla fall hinta om att det rör sig om barnprodukter. 
Det har varit en spännande resa och vi hoppas att den ska tas emot väl ute i landet ;) 
Mer info kommer inom kort! 

//Linda 

1 år minus en veckan

Kategori: Allmänt

Jösses var tiden går fort när man har roligt. Lite klyschigt men absolut inte någon osanning. Nästa vecka blir tösabiten 1 år! 
Och hjälp vad svårt det är att veta vad man ska önska... Det finns så vansinnigt mycket men mycket av det är ju fint men kanske inte nödvändigt eller passande för just oss. Därmed inte sagt att jag kommer bli besviken, inte det jag menar. Jag lovar jag har långt högre förväntningar på presenterna från mig än från andra 😊 
Nästa vecka blir det placering i köket så att vi kan bjuda till kalas... 
//Karin 

Migrän

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sedan så egentligen ska jag kanske inte klaga...men igår drabbades jag av ett migränanfall. Jag blir totalt utslagen och mår illa. Det tuffa är när man är själv med barnen och behöver ta hand om dom samtidigt som man har en slaghammare innanför pannan. Som tur är så kom mannen hem och kunde ta över lilla Anna och sonen fick äran att gå ut för "bus eller godis" med en kompis. Själv landade jag på kudden och låg där resten av kvällen och natten. Så idag är huvudvärken borta och jobbet hägrar. 

//Linda